SVPR:n toiminta tauolle 15.4. asti

Suomen Vapaa Partioryhmäkin noudattaa Suomen valtion ohjeistuksia koronaviruksesta johtuvan poikkeustilanteeseen liittyen ja Suomen Vapaa Partioryhmän toiminta on tauolla ainakin 15.4.2020 asti. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki aikavälin 16.3.-15.4.2020 tapahtumat on peruttu tai siirretty myöhemmälle ajankohdalle.

Ryhmän kevätkokous on päätetty pidettävän 1.4.2020. Kokous tullaan pitämään normaalisti, mutta kokoukseen ei ole pakollista tulla paikanpäälle. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokoukseen etäyhteydellä. Tulemme myös noudattamaan Suomen valtion ohjeistuksia kokoontumismääristä ja toimimme kokouksessa sen hetkisen ohjeistuksen mukaisesti.

SVPR:n nahkaliljat siirtyvät syksylle.

Tapahtumien peruuntuminen on valitettavaa, mutta toivottavasti näillä toimilla partiotoiminta palautuu normaaliksi mahdollisimman pian. Seuraamme jatkuvasti uusia ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti. Viestimme SVPR:n toiminnasta heti, kun tiedämme tilanteen etenemisestä enemmän.

Pysykää terveinä ja pitäkää myös läheisistänne huolta!